0 Läs mer >>
Bloggen har fått en ny kategori, nämligen Bröllop. Tyckte det kändes passande då jag varit på så många bröllop senaste tiden och mina förhoppningar är att det ska hålla i sig även i fortsättningen.

Ny kategori

0 Läs mer >>
Min första gravidfotografering och vilken debut jag fick! Camilla och Mats var så otroligt goa och glada och dessutom hade vi hittat en superfin plats på en klippa i Nynäshamn i kvällssolen. Jag kan inte vara annat än nöjd!

Underbar gravidfotogr...

1 Läs mer >>
Jag har ju haft sådan tur att få bo hos Cecilia och Eric över sommaren och dessutom haft äran att få assistera Cecilia på hennes fotouppdrag. Det har varit både modevisning och barnkalas på schemat, men framförallt bröllop. Och i helgen fick jag närvara på sommarens vackraste bröllop med det underbaraste brudparet av dem alla. Nämligen Cecilia och Eric själva. Det har varit otroligt spännande att få följa dem i deras bröllopsplanering och sedan närvara på den stora dagen!

Allt tog plats på Fårö där dom hade vigseln i en stor hästhage (med massor av islandshästar) och en helt underbar utsikt över havet.
 

Och eftersom hundarna är en stor del i deras liv var det en självklarhet att dom också skulle få vara med på ett hörn!
 

Bröllop i en hästhage...

1 Läs mer >>
Man kan ju inte annat än älska dessa utomhusbröllop. Enebybergs gård var inte bara vackert utan bjöd på en massa möjligheter och underbart ljus. Även om jag var där som assistent (Till Photo by heart) så hann jag knäppa några bilder och få ett par guldkorn på det fina paret jag med. Jag önskar Madeleine och Peder all lycka!

Bröllop på Enebybergs...

0 Läs mer >>
Förra lördagen hängde jag med Cecilia på uppdrag igen men då var det ett barnkalas vi skulle på. Någonting jag inte har varit fotograf på förut men kul var det! Mycket glada barn som svalkade sig i poolen en stekhet dag.

Grattis William 2 år!

0 Läs mer >>

Eftersom jag för tillfället mest håller på med bröllop och porträttfoto, kände jag att det behövdes en lite mer neutral logga. En logga som inte bara reflekterade hundfotograferingen. Och det här blev resultatet. Vad tycks?

AFphoto har fått en n...

0 Läs mer >>
Tidigare i veckan satt jag mig på SBK Tävling och kollade efter tävlingar i närheten av där vi bor här i Stockholm. På jakt efter att få kika på fina rottweilers så klart. För er som inte vet så är jag hundmänniska ända ner till tårna och rottisen är "min" ras. Tyvärr står jag utan just nu men jag måste säga att det började dra rätt ordentligt i valptarmen när vi satt och kikade på utställningen i Södertälje idag. Fanns riktigt fina exemplar. Vi for egentligen dit för lydnadstävlingen då det är mer min stil men tyvärr hade de flesta rottisarna avanmält sig. Oavsett så är det svårt att få se så många rottisar på en och samma gång uppe i norr, så det var kul!

Det börjar dra i valp...

1 Läs mer >>

Svarta faran aka Vinn...