1 Läs mer >>
Hälsade på min sjukling till syster och med min ofrivilliga fototorka just nu tyckte jag det var ett utmärkt tillfälle att knäppa lite kort på hennes kisseunge Avicii. De två sista är mina favoriter!

Kisseungen Avicii

0 Läs mer >>
Fredagkväll till lördag var jag hundvakt åt mamma och pappa för dom skulle på bio och jag saknar att ha en fyrbent trippandes omkring här. Och på morgonpromenaden ångrade jag så mycket att jag inte tagit med mig kameran då jag blev så inspirerad av skogen. Det är nästan tio månader sedan jag tog en skogspromenad. Så idag laddade jag batterierna och gick iväg en sväng för att rensa skallen och inspireras.

Det är en härlig käns...

1 Läs mer >>
Idag var det lydnadstävling här på Umeå BK och jag bestämde mig för att ta med kameran och se om jag kunde få några bilder på det tävlande. Dock fick jag återigen en bitter påminnelse om att jag fortfarande behöver ett nytt objektiv. Mitt 50-135 har inte i närheten den räckvidd som jag skulle behöva. Så efter att ha kikat på de få tävlanden som jag kände frågade jag min kusin om inte hennes Prillan (ja, det är den här underbara varelsens namn) kände för att modella idag. Och det gjorde hon. Trots att vi var oroliga att hon skulle dö av värmeslag hade hon superroligt och jag fick helt underbara bilder!

Jag fick till en lyck...

0 Läs mer >>
Min kära mor fyller år imorgon och som födelsedagspresent ville hon att alla tre barnen skulle infinna sig för familjeporträtt idag. Regnet öste ner men vi lyckades tajma med ett uppehåll. Min pojkvän fick stå för fotandet men sedan tog jag ett par porträtt på mamma och pappa också. Vi har ju faktiskt en väldigt fin hembygdsgård i Sveriges minsta kommun!
 
Självklart fick vår 6-åriga jack russell tjej vara med på porträttet

Porträtt för familjen...