1 Läs mer >>
Tänk vad lyckligt lottad jag är som har en sån här fin kusin. Efter att ha snurrat runt i stan i en kvart lyckades vi båda hitta varsin parkeringsplats och begav oss till Vänortsparken. Väl där upptäckte vi att det inte fanns så stor potential för den typ av bilder vi ville ha, så vi korsade vägen till Döbelns park istället. Och där fick vi dessa. Jag trivs mycket bra med att fota Tina då hon är väldig go och glad och sköter sig själv. Jag behöver bara knäppa bilderna.

Tina Frank i Döbelns ...

0 Läs mer >>
Det blir mycket höstbilder nu. Men det är kul! Man ska passa på för det känns som att vi inte har så många tillfället på oss här uppe i Norrland. Det är väldigt svårt att hitta en bra plats med fina höstfärger då lövträden helt klart är en minoritet. Det känns också som att hösten kom sent i år, men det kanske bara är för att jag gått och väntat på att löven ska falla.? Men nu så!
 

Stora ståtliga Dino

0 Läs mer >>
Igår fick jag äran att fota detta underbara par som står mig väldigt nära. Trots att det var mulet, kallt och risk för regn tycker jag att vi fick till några härligt höstiga bilder. 

En höstdag i Norrland