2 Läs mer >>
Jag fick möjlighet att fota ännu en "Emmerdale's"-staffe och likt de två tidigare töserna så var det fullt fart på den här mannen. Han kom med en boll i munnen och det var det enda han hade ögon för och vaktade den noga. Otroligt vacker och charmerande!
Matte, får jag ta bollen snart?

Emmerdales Unforgetta...

0 Läs mer >>
Det absolut mest tålamodstestande, men även det allra mysigaste att fota, är ju helt klart valpar. Jag menar, hur kan man inte smälta vid sista bilden?

13 veckors Elvis

0 Läs mer >>
Den här spralliga killen ville helst inte vara stilla en endaste sekund. Att springa omkring och rulla i gräset var tusen gånger roligare! En enorm personlighet som förgyllde min dag.

Jaffa

0 Läs mer >>
Jag har ju en liten förkärlek till terriers eftersom min mamma och pappa har en högställd JRT. Så gissa om jag blev glad när jag skulle få fotografera denna unga damen. Och gissa om jag fick mina många härliga skratt när energiknippen mest bara sprang runt, runt, runt. Men att hon är fotogenisk som attan kan man inte säga någonting om.

Nemi

0 Läs mer >>
Det här är mamma till den söta lilla krabaten i det tidigare inlägget. Och man märker ju var hon fick sina härliga egenskaper ifrån. Denna dam var som ett krutpaket och ville bara ha mer hela tiden. Blev aldrig less på att jaga pinnar eller hoppa efter kottar. Mycket trevlig och rolig att ha och göra med.

Emmerdales Qompis "Ma...