1 Läs mer >>
Igår begav sig jag och min pojkvän för att spendera sommaren i huvudstaden. Men då alla jobbar är jag ensam hemma på dagarna. Imorse bestämde jag mig för att ta en fotopromenad i värmen då det var några dagar sedan jag plockade fram kameran. Och se vad mycket jag hittade längs vägen.


Tydligen har dom gott om sånna här i olika storlekar och former. Ingenting som uppskattas av mig dock

Fotopromenad i huvuds...

0 Läs mer >>
Idag fick jag provköra volvon som mamma och pappa hämtat hem i helgen. Så nu måste jag köpa en ny bil! Var inte alls sådär jättekul att sätta sig i peggan efter att ha glidit runt i den här.

En bil i min smak

0 Läs mer >>
Är hos min mamma och pappa i helgen och träffade min brorson en sväng. Passade på att knäppa lite snabba porträtt på honom för att prova nya objektivet på någonting annat än kryp. Jag har dessutom för första gången använt lightroom och googlat mig till det mest grundläggande då Bridge inte ville vara med ikväll.

Vad tycker ni?

Finaste brorsonen i v...

0 Läs mer >>
 

Det var mest flugor s...

0 Läs mer >>
Om ni bara visste vad jag fick hem idag! Det är knappt så jag tror det själv. Så jag längtat efter det här objektivet! Ett stackars ex hade dom kvar sen dom fick in dom i fredags (helt galet) så jag kunde inte hålla mig. Ett canon EF 100/f2,8 Macro USM är nu i min ägo. Fort skyndade jag mig ut för att snabbtesta det innan jag skulle gå på stan med en vän. Detta är resultatet. Den första bilden är den absolut första jag tog med objektivet. Nu ska jag bege mig ut för att testa det på riktigt!

Av någon anledning förminskas bilderna när jag lägger upp dem här, men jobbar på problemet

 

Det har varit som jul...

1 Läs mer >>
Igårkväll for vi till Balsjö utanför Bjurholm och tog en nattur med bilen. Tyvärr var vi lite sent ute och solen gick ner precis när jag tog fram kameran. Så det fick bli lite nattbilder istället. Vilket inte var fy skam. Det var himla fint med dimman på sjön. Nästa gång ska vi se till att vara i tid till solnedgången.

Solnedgång och nattbi...

0 Läs mer >>
En sån här fin fotodag kunde jag inte låta passera utan att ha plockat fram kameran. Tur att jag har en rätt fin park runt knuten. Änderna gör sig ju faktiskt rätt fint på bild.







Sandbackaparken