0 Läs mer >>
Denna lilla krabat på 13 veckor charmade verkligen brallorna av mig från första sekund jag fick syn på henne. Så otroligt livsglad, social och totalt jävla orädd. Det var bara full fart framåt. Jag blev mycket positivt överaskad och har fått mersmak av rasen staffordshire bullterrier. Sen är det ju fruktansvärt att försöka fotografera den här typen av livliga valpar. Men pussarna man får gottgör att det blir lite svettigt ibland, haha.

Emmerdales Bling Blin...

0 Läs mer >>

Det är OK att använda dessa bilder SÅ LÄNGE bilderna ej ändras på, exempelvis görs svart/vit eller beskär bort loggan.

Skoterfolkrace Torrbö...

0 Läs mer >>
Idag mötte jag upp mamma och pappa för att fara och kika på skoterfolkrace. Och jag blev inte besviken. Lite tråkigt att det var svårt att hitta bra plats att stå och fota på då dom körde på en "platå" så jag nådde inte riktigt över kanten. Men några guldkorn blev det trots allt. Och sen får man ju gratta Bjurholmsgänget "team hunchback racing" med nr. 10 till en andra placering.

Skoterfolkrace i Torr...

2 Läs mer >>
 
Den här charmiga tikvalpen vann mitt hjärta på en gång. Väldigt glad, framåt, nyfiken och orädd av sig. När vi skulle ta lite bilder då hon fick springa fram och tillbaka mellan husse och matte så tog det endast två svängar så fattade hon galoppen och sprang glatt mellan dem på helt eget bevåg. Underbart för mig som fotograf! Hon är inte dum hon den här tösen!

Laipos Dreamer in Gol...